EN
AnasayfaHakkımızdaKalite Belgelerimiz

Kalite Belgelerimiz

Yarım asırlık güveninizi, uluslararası standartlarda tescillettirdik.

Tüketicinin sağlığına önem veren Seyidoğlu, ISO 22000:2005 belgesi ile hijyenliğini, müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik ISO 9001:2008 belgesiyle de kurumsallığını, uluslararası standartlarda tescil ettirmiştir.

Gıda endüstrisinde gelişen teknolojiler, toplumda tüketici bilincinin yerleşmesiyle birlikte, gıda güvenliğinin önem kazanması, dünya üzerinde farklı kontrol sistemlerinin ortaya çıkmasına yol açmıştır. HACCP (Hazard Analysis at Critical Control Points ) "Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi" bu uygulamalar içinde son yıllarda isminden en çok söz edilen kontrol sistemidir.

Üründe oluşabilecek, insan sağlığına zararlı mikroorganizmaların ve zararlıların, ürün tüketiciye ulaşmadan ortadan kaldırılmasını amaçlayan HACCP Sistemi, hammaddenin temininden başlayarak, üretimin tüm aşamalarında ve üretim sonrası ürünün sevk işleminden, kullanım süresinin sonuna kadar hijyen şartlarının yerine getirilmesini kontrol etmektedir.

© Copyright 2017 SEYİDOĞLU - Tüm Hakları Saklıdır

Developed by Fikir Kahvesi