BİZİ TAKİP EDİN
ONLINE SATIŞ
EN
HAKKIMIZDA
TARİHÇEMİZ
SEYİDOĞLU AİLESİ
YÖNETİM KURULU
KALİTE POLİTİKAMIZ
KALİTE BELGELERİMİZ
ÖDÜLLERİMİZ
FABRİKAMIZ
KATALOG
ÜRÜNLER
REÇELLER
HELVALAR
TAHİN/PEKMEZLER
FINDIK KREMALARI
YAZ HELVALARI (CEVİZLİ - BADEMLİ - KURU MEYVELİ)
PİKNİK GRUBU
BANDIR BANDIR YE (YENİ)
KATALOG
NASIL ÜRETİYORUZ?
REÇELLER
HELVALAR
TAHİN/PEKMEZLER
FINDIK KREMALARI
MEDYA
TV
YAZILI BASIN
RADYO
LOGO VE GÖRSELLER
BASIN BÜLTENLERİ
REKLAM FİLMLERİ
SOSYAL MEDYA
TÜKETİCİLERE
SIKÇA SORULAN SORULAR
SORU VE ÖNERİLERİNİZ
ŞİKAYET FORMU
MARKETLERDEKİ STANDLARIMIZ
BALIK HELVA
HELVA STAND
HELVA TATTIRIM STANDI
MAKEDONYA STAND
REÇEL TATTIRIM
KVKK AYDINLATMA METNİ
ÇEREZ POLİTİKASI
BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
FİRMA BELGELERİ
İK
İK POLİTİKAMIZ
BAŞVURU FORMU
AÇIK POZİSYONLARIMIZ
İLETİŞİM
BİZE ULAŞIN
MAĞAZALARIMIZ
İHRACAT
BLOG
EN
ANA SAYFA
HAKKIMIZDA
Tarihçemiz
Seyidoğlu Ailesi
Yönetim Kurulu
Kalite Politikamız
Kalite Belgelerimiz
Ödüllerimiz
Fabrikamız
Katalog
ÜRÜNLER
Reçeller
Helvalar
Tahin/Pekmezler
Fındık Kremaları
Yaz Helvaları (Cevizli - Bademli - Kuru Meyveli)
Piknik Grubu
Bandır Bandır Ye (Yeni)
KATALOG
NASIL ÜRETİYORUZ?
Reçeller
Helvalar
Tahin/Pekmezler
Fındık Kremaları
MEDYA
TV
Yazılı Basın
Radyo
Logo ve Görseller
Basın Bültenleri
Reklam Filmleri
Sosyal Medya
TÜKETİCİLERE
Sıkça Sorulan Sorular
Soru ve Önerileriniz
Şikayet Formu
Marketlerdeki Standlarımız
KVKK Aydınlatma Metni
Çerez Politikası
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Firma Belgeleri
İK
İK Politikamız
Başvuru Formu
Açık Pozisyonlarımız
İLETİŞİM
Bize Ulaşın
Mağazalarımız
İhracat
BLOG
Helva
Balıktan Sonra Neden Helva Yenir?
Kürek Helvası
Tahinin Faydaları
Reçel
Reçel Çeşitleri
Pekmez Nedir ?
Kayısı Reçeli Ve Püf Noktası
Yaz Helvasının Faydaları Nelerdir?
Diyet Yaparken Tahin Pekmez Kullanımı Nasıl Olmalı?
Reçelin Faydaları Nelerdir Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
Şekersiz Reçel Nasıl Yapılır?
Kâğıt Helvanın Yapılışı Nasıl Olmalıdır?
İrmik Helvasının Yapılışı Nasıl Olmalı
Reçelin Faydaları
Kakaolu Fındık Kreması Yapımı
Sağlıklı Bir Tahin Nasıl Yapılır?
Organik Tahin Tarifi Nasıl Olmalı
Ayva Reçeli Nasıl Olmalı
Antep Fıstıklı Tahin Helva Tarifi Nasıl Olmalı
Mis Kokulu Vişne Reçeli Tarifi Nasıl Olmalı
Keçiboynuzu Pekmezi Tarifi, Nasıl Yapılır?
Kuru İncir Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Dut Pekmezi Tarifi, Nasıl Yapılır?
Karadut Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Şeftali Reçelinin Tarifi
Kuşburnu Marmelatı Tarifi
Böğürtlen Reçelinin Tarifi
Şeker Pancarı Pekmezi Tarifi ve Nasıl Yapılır?
Kakaolu Tahin Helvası Tarifi ve Nasıl Yapılır?
Portakal Reçeli Tarifi Nasıl Olmalı?
Sütlü Un Helvası Nasıl Olmalı?
Kepekli Tahin Tarifi Nasıl Olmalı?
Pekmezli Un Helvası nasıl yapılır?
Tahin Ne İle Yapılır?
Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi
En Çok Tercih Edilen Tahinli Çörek Tarifi
Keçiboynuzu Pekmezi Nedir?
Pekmezin Faydaları Nelerdir?
Tahin Çeşitleri Nelerdir?
Şekersiz Tahin Helvası Tarifi
Fındık Kreması Faydaları Nelerdir?
Şeker İlavesiz Vişne Reçeli Tarifi
Anasayfa
Blog
Blog
26
MAYIS
2022
Fındık Kreması Faydaları Nelerdir?
Fındık kreması hem lezzeti hem de sağladığı faydaları ile en çok tercih edilen fındıklı tatlılardan biri!
DEVAMINI OKU
26
MAYIS
2022
Şeker İlavesiz Vişne Reçeli Tarifi
Kahvaltıların vazgeçilmezi reçellerden vişne reçelini şimdi birde şeker ilavesiz olarak deneyin! Şeker ilavesiz vişne reçeli, tatlı isteğinizi tam olarak karşılayacak sağlıklı bir şekilde sizler için hazırlandı.
DEVAMINI OKU
19
MAYIS
2022
Tahin Çeşitleri Nelerdir?
Tahin çeşitleri, kullanım ihtiyaçlarına göre ambalaj farklılıklarından oluşur. Tahin, sadece ülkemizde değil birçok ülkede sevilen bir lezzettir. Bizde Seyidoğlu tahin ile sofralarımızı şenlendiriyoruz
DEVAMINI OKU
19
MAYIS
2022
Şekersiz Tahin Helvası Tarifi
Evde rahatlıkla hazırlayabileceğiniz lezzetli bir tarif hazırladık. Şekersiz Tahin Helvası tarifi ve püf noktaları için hemen tıklayın.
DEVAMINI OKU
13
MAYIS
2022
Keçiboynuzu Pekmezi Nedir?
Şifa deposu keçiboynuzu pekmezi yüzyıllardır insanlar tarafından tüketilmektedir. Keçiboynuzu pekmezi faydaları saymakla bitmez. Mutlaka denemelisiniz!
DEVAMINI OKU
13
MAYIS
2022
Pekmezin Faydaları Nelerdir?
Şifa deposu pekmezin faydaları, pekmez çeşitleri yapım aşamalarını nelerdir? gibi soruları cevapladık. Pekmez çeşitleri lezzetleri ve faydaları ile saymakla bitmez!
DEVAMINI OKU
11
MAYIS
2022
Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi
Geleneksel baklavanın dışına çıkarak sizin için çok lezzetli çıtır çıtır tahinli cevizli kuru baklava tarifi hazırladık.
DEVAMINI OKU
11
MAYIS
2022
En Çok Tercih Edilen Tahinli Çörek Tarifi
Şifa kaynağı tahin ile hazırlanan ve geleneksel tatlardan biri olan tahinli çörek tarifini en lezzetli hali şimdi sofralarınızda.
DEVAMINI OKU
07
ARALIK
2021
Pekmezli Un Helvası nasıl yapılır?
Helva, bütün bu özellikleri ile Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.
DEVAMINI OKU
25
EKİM
2021
Kepekli Tahin Tarifi Nasıl Olmalı?
Kahvaltılarda, çayın veya kahvenin yanında oldukça lezzetli olan tahinlerin birçok çeşidi bulunmaktadır.
DEVAMINI OKU
16
EKİM
2021
Sütlü Un Helvası Nasıl Olmalı?
Hem yapımı çok kolay hem de leziz olan bu tatlılar herkes tarafından bilinen ve sevilen yiyeceklerdir.
DEVAMINI OKU
09
EKİM
2021
Portakal Reçeli Tarifi Nasıl Olmalı?
Kahvaltıların vazgeçilmezi reçeller sabahları her sofrada mutlaka karşımıza çıkar. Kahvaltılara renk getiren birbirinden çeşitli reçeller vardır.
DEVAMINI OKU
03
EKİM
2021
Kakaolu Tahin Helvası Tarifi ve Nasıl Yapılır?
Helvanın besin değerlerinden faydalanmak, aynı zamanda kakaodan vazgeçemiyorsanız, sizde vereceğimiz tarif ile lezzetli bir kakaolu tahin helvası yapabilirsiniz.
DEVAMINI OKU
02
EKİM
2021
Şeker Pancarı Pekmezi Tarifi ve Nasıl Yapılır?
Pek çok kişinin bilmediği şifa kaynağı ve enerji deposu şeker pancarı pekmezini denediğinizde sofraların vazgeçilmezi haline gelecek.
DEVAMINI OKU
01
EKİM
2021
Böğürtlen Reçelinin Tarifi
Vişne reçeli gibi hafif ekşimsi bir tat arayanlar için böğürtlen reçeli ideal bir seçim olacaktır.
DEVAMINI OKU
24
EYLÜL
2021
Kuşburnu Marmelatı Tarifi
Bu kuşburnu çeşitleri taze meyve olarak tüketildiği gibi, kurutularak kış aylarında çay olarak ya da pişirilerek reçel, pekmez, marmelat olarak ülkemizde sıkça tüketilmektedir.
DEVAMINI OKU
17
EYLÜL
2021
Şeftali Reçelinin Tarifi
Yaz aylarında kış meyvelerinin, kış aylarında ise yaz meyvelerinin tadını özleyenler sevdikleri meyvelerin reçellerini yaparak meyveleri tüketmeye devam ediyor.
DEVAMINI OKU
13
EYLÜL
2021
Karadut Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Karadut reçelinin sahip olduğu zengin vitamin ve mineraller sayesinde insan sağlığı için bilinen birçok faydası bulunmaktadır.
DEVAMINI OKU
07
EYLÜL
2021
Dut Pekmezi Tarifi, Nasıl Yapılır?
Osmanlı zamanında kullanımı daha da artan pekmez renk ve tat vermek için meşhur meyve şerbetlerinin, tatlıların en çok kullanılan ürünü haline gelmiş.
DEVAMINI OKU
29
AĞUSTOS
2021
Keçiboynuzu Pekmezi Tarifi, Nasıl Yapılır?
Pekmezler, içerisindeki vitamin ve mineraller ile oldukça sağlıklıdır. Keçiboynuzu pekmezi ve diğer pekmez çeşitleri yemeklerde, ara öğünlerde, tatlı yapımında veya tahin pekmez karışımında kullanılabilir
DEVAMINI OKU
29
AĞUSTOS
2021
Kuru İncir Reçeli Tarifi, Nasıl Yapılır?
Reçeller, mevsiminde toplanan meyveler farklı mevsimlerde de tüketilebilmektedir. Özellikle incir gibi faydalı ve sağlıklı kuruyemişlerden yapılan reçeller vücut sağlığı için oldukça besleyicidir.
DEVAMINI OKU
22
AĞUSTOS
2021
Antep Fıstıklı Tahin Helva Tarifi Nasıl Olmalı
Helva çeşitleri arasında yerini alan Antep fıstıklı tahin helva her damak tadına hitap etmekte ve oldukça lezzetlidir.
DEVAMINI OKU
19
AĞUSTOS
2021
Mis Kokulu Vişne Reçeli Tarifi Nasıl Olmalı
Kış aylarının vazgeçilmezi reçel çeşitleri sayesinde mutfaklarımız renklenir. Mis kokulu reçel çeşitleri hazırlarken mevsiminde toplanan meyveler kullanılır ve oldukça faydalıdır.
DEVAMINI OKU
14
AĞUSTOS
2021
Ayva Reçeli Nasıl Olmalı
Kültürümüzde reçel oldukça lezzetli ve faydalı bir besindir. Reçel meyvelerin çeşitli şekillerde şekerle veya doğal tatlandırıcılarla kaynatılması ile elde edilir.
DEVAMINI OKU
13
AĞUSTOS
2021
Organik Tahin Tarifi Nasıl Olmalı
Tahin, susamdan elde edilen ve kış ayları için oldukça faydalı bir besindir. Organik tahin faydaları sayesinde her yaş grubunun tüketmesi uzmanlar tarafından önerilmektedir.
DEVAMINI OKU
05
AĞUSTOS
2021
Sağlıklı Bir Tahin Nasıl Yapılır?
Tahin ile kek, kurabiye veya tatlılar yapılabilmektedir. Pek çok tarifte yer alan tahin, benzersiz tadı ve eşsiz lezzetiyle uzun yıllardır kullanılan bir gıda maddesidir.
DEVAMINI OKU
29
TEMMUZ
2021
Kakaolu Fındık Kreması Yapımı
Kakaolu fındık kreması içerisindeki besin değerleri ile lezzetli atıştırmalıktır. Sabah kahvaltılarında, ara öğünlerde sıklıkla tüketilir.
DEVAMINI OKU
20
TEMMUZ
2021
Reçelin Faydaları
Genel olarak alışık olduğumuz kahvaltılarda tüketilmekle beraber günün her saati yenilir ve bazı tatlı, pasta ve çöreklerin üzerine sürülerek onları tatlandırmada da kullanılır.
DEVAMINI OKU
12
TEMMUZ
2021
İrmik Helvasının Yapılışı Nasıl Olmalı
İrmik helvası, sütlü, sütsüz, dondurmalı veya dondurmasız olarak yapılabilmektedir. Helva çeşitleri, bu hafif tatlının farklı damak tatlarına hitap etmesini sağlamaktadır.
DEVAMINI OKU
08
TEMMUZ
2021
Şekersiz Reçel Nasıl Yapılır?
Uzmanlar, doğal olmayan şeker türevlerinden uzak durulması gerektiğini söylüyorlar. Şekersiz reçeller, şeker hastalığı olan veya şekerden uzak durmak isteyenler için oldukça idealdir.
DEVAMINI OKU
08
TEMMUZ
2021
Kâğıt Helvanın Yapılışı Nasıl Olmalıdır?
Kâğıt helva, iki katlı, birçok besinden yapılan bir tatlı çeşididir. Karamel, çikolata, süt, Hindistan cevizinden yapılabilmektedir. Türk mutfağında oldukça lezzetli bir sokak yemeğidir.
DEVAMINI OKU
04
TEMMUZ
2021
Diyet Yaparken Tahin Pekmez Kullanımı Nasıl Olmalı?
Tahin pekmez, kilo vermek isteyenler ve sağlıklı beslenmek isteyenler için oldukça lezzetli ve sağlıklı bir besindir.
DEVAMINI OKU
04
TEMMUZ
2021
Reçelin Faydaları Nelerdir Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
Sağlıklı reçel tüketilmesi, vücut direncini arttırır ve vücuda oldukça faydalıdır.
DEVAMINI OKU
02
TEMMUZ
2021
Yaz Helvasının Faydaları Nelerdir?
Yazlık helva, tahinle üretilen helva çeşitleri arasında en sevilen helva çeşitlerinden bir tanesidir. Yaz helvası, diğer helva çeşitlerine göre daha hafif ve eşsiz lezzete sahiptir.
DEVAMINI OKU
07
EKİM
2019
Kayısı Reçeli Ve Püf Noktası
Tüm reçel çeşitlerinde olduğu gibi kayısı reçelinde de en önemli püf noktası ve önemli husus kıvamının tam, lezzetli ve malzemelerinin eksiksiz olmasıdır.
DEVAMINI OKU
01
EKİM
2019
Reçel Çeşitleri
Kahvaltılarımızın en tatlı üyesi olan reçelin bir çok çeşitleri bulunmaktadır. Meyve, sebze veya bitkilerden yapılan reçel çeşitleri bulmak hiçte zor değildir.
DEVAMINI OKU
27
EYLÜL
2019
Reçel
Reçel denildiğinde aklına hemen ilk gelen reçel çeşitleri vişne reçeli, çilek reçeli hadi bilemedin kayısı reçel çeşitleridir Öyle değil mi?
DEVAMINI OKU
25
EYLÜL
2019
Tahinin Faydaları
Genelde her evde kahvaltı masalarında olan tahinin faydaları saymakla bitmez. Pekmezle tüketilen tahinin faydaları ne kadar çok olduğunu yeterince biliyor muyuz?
DEVAMINI OKU
30
ARALIK
2018
Helva
Helva tatlısı irmik unu, şeker, su, tuz ve tarçın malzeme çeşitleri ile yapılan özellikle de dünyada Ortadoğu ve Ön Asya'da oldukça fazla sevilen özel bir tatlı çeşididir.
DEVAMINI OKU
30
ARALIK
2018
Balıktan Sonra Neden Helva Yenir?
Balık yedikten sonra üzerine helva yiyin ki o balık öldüğünü anlasın. İşin şakası bir yana balıktan sonra helva yemek sağlığımız açısından çok önemlidir.
DEVAMINI OKU
30
ARALIK
2018
Kürek Helvası
Kürek helvası her evde bulanabilen malzemeler ile pratik olarak yapılan maliyeti ucuz hesaplı bir tatlıdır. Kürek helvasını evinizde denemenizi tavsiye ediyoruz
DEVAMINI OKU
30
ARALIK
2018
Pekmez Nedir ?
Pekmez içindeki A, B ve D vitaminleri, magnezyum, fosfor, demir, kalsiyum, bakır, çinko elementleri bakımından çok zengin olduğundan çok yararlı bir besindir.
DEVAMINI OKU
30
ARALIK
2018
Tahin Ne İle Yapılır?
Kış aylarının soğukları yeni yeni kendini hissettirmeye başlamışken şifa deposu olarak bilinen birçok besinde sevenleri tarafından tüketilmeye başladı.
DEVAMINI OKU